Informasjon om Vestby Allidrett

Hei og velkommen til Vestby Barneidrettsgruppen eller med andre ord  Allidretten!

Det er  over 20 år siden at  Allidretten begynte i Vestby. Gjennom årene har aktivitetsgruppen berørt mange familier i Vestby området og antallet bare øker. For det er både godt, sunt, moro og,- gøy å være med på Allidretten. Vi har alltid plass til DEG!

Vi er flere grupper med mange blide barn som liker å være i aktivitet.  Vi treffes en gang i uken fordelt i 2 semestere hvert år og har aktiviteter på ulike steder og på ulike måter. Det er mammaene og pappaene våre som hjelper oss og bidrar med at vi har det så gøy-  for det er nøkkelordet hos oss. Gøy skal vi ha uansett hvor vi befinner oss. Enten innendørs trening, løping ute, på en hest eller i vannet – det skal være moro. Vi er godt organisert og fulgt opp av de voksne – og slik ønsker og liker vi å ha det.

Vil du bli med? Liker du å ha det gøy? Liker du aktivitet? Er du blitt nysgjerrig? Ta kontakt for å få vite mer om oss…og bli med!

Barne figur med rød ball


Gruppene våre er i utgangspunktet organisert av,  og blir trent av foreldrene som selv har barn i gruppene. Det er ønskelig at vi får til en slik ordning fra august 2018. Foreldrene er viktig for barneidretten og har en viktig rolle for å hjelpe til med å tilpasse et godt treningstilbud.

Siden 2012 er det meg, Katalin Fuzi, som er hovedansvarlig (styreleder) for Barneidretten i Vestby. Jeg gjør dette arbeidet på eget initiativ og frivillig for å sørge for et bra tilbud og viktig tiltak for våre barn i kommunen.

Min bakgrunn (veldig kort)… Jeg er utdannet allmennlærer fra Ungarn hvor jeg kommer fra, samt gymlærer (i barneskolen) og håndballtrener.  Jeg har kurs som svømmelærer og har ledet svømmekurs i alder 6-10år i 7 år. Jeg er utdannet barnehagelærer her i Norge, og har jobbet i barnehage siden mai 2009.

Idrett har alltid hatt en sentral rolle i livet mitt – akkurat som det var i familien min. Jeg har valgt håndball som min favorittidrett og har spilt i (Ungarn og Norge)  til sammen i 14 år.

Ved å jobbe for barneidretten har jeg samlet to ting som er viktig for meg, barna og sport. Dette er noe jeg alltid har hatt veldig lyst til å jobbe med. Å gi bort kunnskap, lære dem ulike ting så godt jeg kan under mottoet: Prøve, mestre, klare! Jeg føler meg heldig for at jeg kan bidra med noe positivt i barnas liv!