Høst 2022

Allidretten starter opp treningene i slutten av august.

Påmelding skjer mandag den 22.august. Vi møtes på Arena der vi vanligvis har treninger, på mandager mellom kl.17-19. Jeg ser frem til å møte dere ved Arena kafeen der diverse informasjoner gis samt avklarer vi gruppene og trenere.

Allidretten ønsker å “gå tilbake til vanlig praksis” og vil starte opp med “aldersrene” grupper. Dette er selvfølgelig avhengig av hvor mange barn melde seg på aktivitetene men vi håper på flere grupper ved oppstart.

Gruppen/ -e vil ledes av foreldrene som vi avklarer ved oppstart for hele semesteret. Tilbudet er lavterskel – vi trenger ikke utdannet trenere for å holde aktivitetene i gang. Det holder med interesse og litt engasjement 🙂

Aktiviteter: innendørs trening på Arena og svømming i Grevlingen svømmehallen. Begge foregår på mandager. Andre type aktiviteter kommer etter møter og samtaler som skjer nå disse dager. Det vil bli laget en aktivitetsplan kort tid etter oppstart når alt faller på plass.

 

NB! Websiden vår er under oppdatering, noe av info er ikke lenger aktuelt. Takk for tålmodigheten til alt blir rettes på.

Ser frem til oppstart 2022 🙂

 

Hilsen Katalin