Velkommen til Barneidretten i Vestby

 

Mer informasjon om tilbudet, treningstider, ulike aktiviteter samt nyttige råd finner du på vår hjemmeside. www.allidrett-vil.no

 

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss, send oss gjerne en mail på barneidrett.vestby@outlook.com eller  post@allidrett-vil.no

Registrering og betaling

Barneidretten i Vestby er organisert under Vestby IL. For å sikre korrekt data og innbetaling ber vi om at alle registrerer/betaler for høstsemesteret 2016 via hjemmesiden til Vestby IL.

 

  1. Gå inn på hjemmesiden til Vestby IL  www.vestbyil.weborg.no
  2. Til venstre velger du «bli medlem». ( Er du allerede registrert, logger inn med brukernavn/passord)
  3. Her starter registreringen, den avsluttes med betaling.

Skøyter i Ski ishall

 

Vi ønsker Barneidretten i Vestby velkommen til Ski ishall på tirsdager og torsdager i uke 38 og 39.  ( Datoene: 20., 22.,  27. og 29. september. Vi anbefaler å velge minst 2 av disse dagene og benytte denne flotte muligheten vi har.)

Isen er tilgjengelig fra kl 17.00-19.00 og vi lager ett lite undervisningsopplegg fra kl 18.00.

Noe skøyter og hjelmer har vi for utlån i Ski ishall, men det er fint om de som har utstyr selv tar dette med.

TIPS; ☺ Barna bør ikke ha på for mye klær, da blir de alt for varme.  Men ha med votter. Isen er kald også i september.

Oppstart – Svømming i Grevlingen svømmehall og Arena treningene    (NB!)

Årets aktiviteter begynner med svømming i Grevlingen Svømmehallen i Son – noe som er ulikt i forhold til «de gamle rutinene» våre.

Vi har i dette semesteret fått færre dager i Son derfor ønsker vi å benytte oss av muligheten vi har fått utdelt istedenfor å miste svømming fra tilbudet vårt ☺ Gruppene begynner allerede på mandag den 29.august. Hallen er tilgjengelig fra 17.00-19.00. NB! Hver gruppe får tildelt tid for svømming kort tid etter påmeldingsdager.

Vi ber alle å sjekke websiden vår (oppslagstavle) etter påmeldingsdager for å finne ut riktig tidspunkt. Vi fordeler (sannsynligvis) 3 grupper på 2 timer så det er viktig å komme til gitte tidspunktet med riktig barnegruppe. Vi takker for forståelse fra dere!

VELKOMMEN!!!