Deprecated: Creation of dynamic property FusionSC_Column::$is_nested is deprecated in /home/2/a/allidrett-vil/www/wp-content/plugins/fusion-builder/inc/class-fusion-column-element.php on line 513

Treningstilbud

Vi har flere ulike aktiviteter vi veksler på i ulike semestre og perioder.  Aktiviteter som innendørs trening skjer på Vestby Arena.

  • Vestby Barneidretten er en av aktivitetsgruppene i Vestby IL. Vi er selvstendig og drevet av frivillige foreldrene som ønsker å bidra til å kunne gi et bra tilbud til barna våre.
  •  Innbetalingen til barneidrettsgruppen  dekker kostnadene for våre aktiviteter,  kurs m.m.
  • Barneidretten koster 350 NOK / semester / barn. Summen betales noen uker etter oppstart av semesteret, foreldrene-foresatte får egen epost om dette.Fra vårsemesteret 2016 skal innbetalingen skje via Vestby IL.

Tips

På Barneidretten har vi 3 ulike hoved-aktiviteter,  men det kan jo komme flere. Det er veldig kjekt med riktig utstyr og klær for barn. På innendørs trening er det anbefalt treningstøy men dette er ikke noe krav. Viktigst å ha på noe behagelig, noe barna kan løpe, klatre, krabbe, hoppe osv. i.

Vannflaske hører til treningen…og det er best med vann i!

Treningssko eller noe liknende er anbefalt – men ikke krav. Men det er mange oppgaver og aktivitetsformer hvor barna lett kan skli hvis ikke de har på seg noe skotøy.  Når dere går til innkjøp, finn gjerne sko som er lette og myke.

I svømmehallen – i tillegg til det vanlige utstyret –  er det anbefalt antiskli sokker. Disse hindrer fall på kanten. Ikke nødvendig med briller og slikt utstyr. Dette kan virke stressende og «for mye å håndtere» – noe man bør unngå i vannet. De beste resultatene kommer oftest av de enkleste ting.

Riding krever riktig tøy – helst noe som passer til været. Her er det bare å følge med hva dagen bringer. Det kan også være lurt med sko med flat hæler. Sikkerhetsutstyr pleier vi å få på de stedene vi rir. Les mer om riding på www.svartedal.no